Політика
17 листопада 2019
Зеленський привітав українську молодь
У День студента глава держави висловив сподівання, що молоді українці візьмуть участь у будівництві успішної країни
news-image

Глава держави Володимир Зеленський звернувся до української молоді, привітавши учнів у вузах України з Днем студента. Своє привітання президент опублікував на своїй сторінці в Facebook, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Саме студентство завжди було драйвером змін в незалежній Україні. Починаючи зі студентської революції на граніті, яка стала фундаментом для здобуття незалежності, і закінчуючи Революцією Гідності", - переконаний Зеленський.

Він підкреслив, що для будь-якої держави життєво-необхідне усвідомлення його молоді, що саме у своїй країні вони хочуть жити, працювати і створювати сім'ї.

У сучасному світі без кордонів і обмежень можна реалізувати себе в Нью-Йорку, Берліні, Токіо і, власне, у будь-якому куточку планети. Але, на мою думку, для молодого і неймовірно талановитого покоління українців це було б занадто просто", - зазначено в повідомленні.

Так, гарант висловив надію на те, що амбітне нове покоління візьме участь у створенні успішної і квітучої держави.

Україні як повітря потрібні ваші таланти, креативність, сміливість, готовність змінювати правила і створювати нову країну!", - уклав Володимир Зеленський, побажавши студентам натхнення.

Читайте також:День вчителя: чи варто вітати педагогів? (відео)