Україна
18 листопада 2019
В Україні похолодає до -8, опадів не передбачається
У п'ятницю вночі стовпчик термометра опуститься до -8 на сході.
news-image

В Україні протягом робочого тижня 18-22 листопада поступово знижуватиметься температура, у п'ятницю вночі стовпчик термометра опуститься до -8 на сході. Опадів протягом цього тижня не очікується. Про це повідомляється в прогнозі Укргідрометцентру, пише «Є!» з посиланням на 112.

У вівторок, 19 листопада, в Україні без опадів. Так, на заході денна температура повітря становитиме +10…+16. У східних областях опадів не передбачається, тут вдень стовпчики термометрів покажуть 3…7 градусів вище нуля. Вночі очікуються заморозки до -4. У центральному регіоні синоптики прогнозують суху і ясну погоду, температура повітря вдень +6…+8. На півночі країни денна температура повітря становитиме +5…+9.

 

У середу, 20 листопада, в Україні температура дедалі знижуватиметься. На заході денна температура повітря становитиме +8…+16. У східних областях опадів не передбачається, тут вдень стовпчики термометрів покажуть 3…7 градусів вище нуля.

У центральному регіоні синоптики прогнозують суху і ясну погоду, температура повітря вдень +6…+8. На півночі країни денна температура повітря становитиме +4…+6.

 

У четвер, 21 листопада, на заході денна температура повітря підніметься до 10...16 градусів тепла. У східних областях опадів не передбачається, тут вдень стовпчики термометрів покажуть 3...7 градусів вище нуля. У центральному регіоні синоптики прогнозують суху та хмарну погоду, температура повітря вдень – до +14.

На півдні також без опадів і традиційно найтепліше, тут вдень температура повітря підніметься до +16. На півночі країни хмарна й суха погода, денна температура повітря - +4...+10. У Києві цього дня опадів не передбачається, очікується сильний штормовий вітер, температура повітря вдень 4-6 градусів з позначкою "плюс".

   

У п'ятницю, 22 листопада, на заході денна температура повітря становитиме +1...+12. У східних областях опадів не передбачається, тут вдень стовпчики термометрів покажуть +1...-2, вночі в Луганській обл. похолодає до -8. У центральному регіоні синоптики прогнозують суху й хмарну погоду, температура повітря вдень до +1...-1.

На півдні також без опадів, тут вдень температура повітря підніметься до +6. На півночі країни хмарна й суха погода, денна температура повітря – від -1...+1. У Києві цього дня опадів не передбачається, температура повітря вдень -1...+1.

 

Також раніше стало відомо, що підвищення рівня океану може зруйнувати купол, під яким зберігаються відходи.

Читайте також:Вегетаріанські ресторани: у яких містах їх найбільше (інфографіка)