Україна
23 лютого 2015
Україна буде співпрацювати з ОАЕ у військово-технічній сфері
Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з ОАЕ про військово-технічне співробітництво.
news-image

Згідно з розпорядженням уряду від 23 лютого, підписати цю угоду уповноважено начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України Віктора Муженко.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко 23-24 лютого перебуває з робочим візитом в Об'єднаних Арабських Еміратах, де відвідає Міжнародну виставку оборонної промисловості IDEX-2015.

"Міжнародна виставка озброєнь і технологій" IDEX проводиться один раз в два роки. Це - унікальна платформа для створення і зміцнення відносин з державними відомствами і підприємствами з регіону Близького Сходу і Азії. IDEX проводиться під патронатом президента Об'єднаних Арабських Еміратів і верховного головнокомандувача Збройними силами ОАЕ шейха Халіфи бін Заїда Аль Нагаяна. Організується компанією Abu Dhabi National Exhibitions Company (ADNEC)", - наголошується в повідомленні прес-служби президента України.

Найбільш потужно на виставці представлено озброєння сухопутних військ і протиповітряної оборони, морська техніка. Новинкою виставки в 2015 році є відкриття павільйону безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Читайте також: Виставка доказів агресії російських військ на території України "Присутність" (фото)