Війна
19 листопада 2019
У Харкові помер поранений в зоні ООС командир 128-ї бригади
Важке поранення бойовий офіцер отримав 12 листопада, під час виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил.
news-image

У Харківському військово-медичному клінічному центрі помер командир 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковник Євген Коростельов, який отримав важке поранення у районі проведення операції Об’єднаних сил, пише «Є!» .

Про це повідомляє  Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

"Сьогодні, близько 4 години ранку, пішов із життя командир 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади полковник Євгеній Коростельов. Офіцер помер у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, так і не прийшовши до свідомості після важкого поранення. ", - повідомили у Генштабі.

Мінно-вибухові травми полковник Коростельов отримав 12 листопада, під час виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил. На превеликий жаль, врятувати бойового офіцера медикам не вдалося.
Полковник Євгеній Коростельов командування бригади прийняв близько трьох тижнів тому, але вже за такий короткий час встиг продемонструвати професіоналізм, завоювати повагу та авторитет.

Керівництво Збройних сил України висловило щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника України.

Світла пам'ять та вічна слава Герою!

 

Раніше повідомляли, що у лікарні помер один з військовослужбовців, котрі постраждали внаслідок вибуху на складі боєприпасів Міністерства оборони в Балаклії Харківської області. Четверо військових ще перебувають у медзакладі.

 

 

Читайте також:У поїзді «Маріуполь-Львів» засуджений на довічний термін ув'язнення вбив солдата Нацгвардії