Політика
19 листопада 2019
Батл Зеленського та Тимошенко в мережі збудоражив користувачів
Між політиками виник справжній батл у Фейсбук.
news-image

Володимир Зеленський стверджує, що є добра українська традиція, коли раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного Президента, імітуючи турботу про народ.

Про це пише «Є!» з посиланням на сторінку Фейсбук Президента України.

Раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного Президента, імітуючи турботу про народ. Вчора подивився «Свободу слова» на ICTV. Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які «принесуть інвестиції»", - пише Зеленський.

Президент зазначає, що хотів би, щоб усі були чесними до кінця.

Хотів би, щоб усі ми були чесними до кінця. Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на «солодкі» місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі «Слугою Народу» у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди. Але подивіться, який гарний вигляд має зараз «опозиція». Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають «солоденького»", - стверджує президент.

Натомість Юлія Володимирівна у Фейсбуці написала пост-відповідь президенту.

Пані Тимошенко висловлює бажання поспілкуватися з Володимиром Зеленським про долю України та застерігає, що відбувається з президентами, коли вони вважають, що зірвали джек-пот.

Хотілось би говорити з Вами, Володимире Олександровичу, про долю країни, але Ви обрали інший тон. Шкода... Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі... Словом, чекаємо Вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно:)", -  написала Юлія Тимошенко.

Користувачі не забарилися з гострими коментарями:

 

Користувачі Фейсбук обурені, що президент не відреагував на смерть командира 128-ї бригади, Євгена Коростельова.

 

Під постом Юлії Володимирівни також коментарі досить різкі.

 

 

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олена Зеленська заявила, що їй комфортніше бути в тіні.

 

Читайте також:Кумівство у новій владі (інфографіка)