Iнтерв’ю
19 листопада 2019
Потрібно витрясти весь бруд з діючої влади, і тільки тоді щось може змінитися, - Антон Поляков
Народний депутат стверджує, що сприйняв вихід з фракції спокійно і філософськи.
news-image

Кореспондент «Є!» поспілкувався з депутатом від партії "Слуга Народу" Антоном Поляковим, якого нещодавно виключили з фракції. 

Кор.: Від кого йде основний тиск через публікацію незручних для влади матеріалів? Хто дзвонить і в якій формі пропонує вирішити питання - погрозами або грошима?

Антон Поляков: Дивлячись, що сприймати як тиск. Якщо питання у виключенні мене з фракції - то так, це очевидна ініціатива певних людей. Зокрема, Андрія Богдана.

Арахамія і Корнієнко із завданням виключити мене начебто як і впоралися, але не до кінця. Чи не змогли просто конструктивних претензій знайти. Як я зрозумів, збір підписів за моє виключення застопорився. Мені ніхто нічого не говорить, з внутрішніх груп поки не видалили. Такий собі заморожений конфлікт.

Ні погроз, ні привабливих пропозицій мені не надходило. Можливо, це питання часу. І можливо погрожувати або пропонувати мені щось просто бояться через можливий розголос.

Кор.: Які подальші дії збираєтеся робити в політиці?

Антон Поляков: Все просто - буду працювати. Я ставлюся до виходу з фракції спокійно і філософськи. У мене є своя позиція, якої змінювати не збираюся. Є мої виборці, яким мені не соромно дивитися в очі. І буду робити все, щоб і далі соромно не було.

Продовжу роботу над своїми законодавчими ініціативами. Що ж стосується Телеграм-каналу, буду і далі максимально показувати громадянам українську політику чесно і «без купюр».

Кор.: Які є пропозиції від інших партій? Запрошує хтось увійти до їх складу?

Антон Поляков: Пропозицій поки не надходило. Так я і не думав про це. Адже, якщо чесно, «Слуга народу» близька мені ідейно, так і з партії мене не виключили. Тільки лише з фракції. Не знаю, чи коректно зараз говорити про інші фракції.

Все сталося настільки різко і несподівано, що поки я навіть і не усвідомив до кінця те, що трапилося.

Кор.: Які ще в майбутньому матеріали, записи розмов є для оприлюднення їх громадськості?

Антон Поляков: Поки це таємниця. Скажу лише, що приховувати нічого не буду. Небайдужі люди діляться зі мною, я ж не сам це записав, розумієте? Ось в свою чергу і я хочу, і буду ділитися інформацією з іншими. Потрібно витрясти весь бруд з діючої влади, і тільки тоді щось може змінитися.

 

Також раніше стало відомо, що «Слуги народу» отримують гроші в конвертах: Скороход зробила скандальну заяву.

Читайте також:Батл Зеленського та Тимошенко в мережі збудоражив користувачів