Дизайнери представили концепт iPhone 6c
Студія 3DFuture не втрималася від створення концепту одного з майбутніх продуктів "яблучної" компанії.
news-image

Пройде ще чотири місяці, перш ніж ми побачимо iOS 9 і мінімум півроку до того, як Apple iPhone покаже 6s. Тим не менше це не заважає дизайнерам втілювати ідеї про нові продукти компанії у вигляді тривимірних зображень. Студія 3DFuture не втрималася від створення концепту одного з майбутніх продуктів "яблучної" компанії.

Дизайнери запропонували тривимірну візуалізацію нового смартфона Apple, який прийде на зміну нинішньому iPhone 5c. Модель створена на основі наявних у Мережі конструктивних схем і працює під управлінням iOS 9. Апарат багато в чому повторює вигляд нинішнього iPhone 5c, але має більш великим дисплеєм.

У дизайні iPhone 6с простежуються основні риси попередника: корпус в яскравих кольорах, заокруглена задня кришка, виконана з пластика, характерна фаска по краях фронтальній панелі, динамік і мікрофон на нижній кромці з обох сторін від порту Lightning. На передній панелі - сканер відбитків пальців, поєднаний з головною кнопкою смартфона.

Користувальницький інтерфейс iOS 9 практично не змінився: кількість іконок на домашньому екрані, незважаючи на більш великий дисплей, залишилося незмінним. В цьому році головний дизайнер Apple, за чутками, не буде суттєво міняти вигляд "операційки".

Читайте також: Як фотографія простого норвежця стала "обоями" в новітньому Apple iPhone 6