Політика
22 листопада 2019
Рабінович: Скоро держава знову підвищить тарифи - так влада заганяє нас платіжками в рабство
Владі потрібно, щоб ми працювали весь час лише на «комуналку».
news-image

Для того, щоб людину зробити слухняним рабом, потрібно загнати її в фінансову прірву шляхом підняття тарифів на комунальні послуги. Владі потрібно, щоб ми працювали весь час лише на «комуналку».

Таку думку висловив народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - За життя» Вадим Рабінович під час великого телемарафону «Діалог з країною», повідомляє «Є!» з посиланням на сайт політичної партії.

Я вважаю, що рабство, яке повертається в Україну, починалося з тарифів. Для того щоб людину зробити слухняним рабом, її треба загнати в фінансову прірву», - заявив парламентарій.

Політик нагадав слова попереднього прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який сказав, що жодна українська родина не буде платити більше 20% від своїх доходів за тарифами, зазначивши, що ніякої відповідальності за порушення своїх обіцянок Гройсман не поніс.

Народний депутат також зазначив, що уряд Олексія Гончарука ще більше погіршило ситуацію.

На закритому засіданні Кабміну пан Гончарук скасував постанову уряду Гройсмана №560, в якому встановлювався граничний тариф на опалення і гаряче водопостачання. Вони вважають, що тарифи« Гройсмана-Яценюка» недостатні для нашої країни. Нам треба їх піднімати! Але вони не могли це зробити, оскільки була межа... «Слуги народу» зняли граничну межу - і тепер потрібно чекати захмарних тарифів», - зазначив політик.

Співголова політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - За життя» також заявив, що президент України Володимир Зеленський дав право українцям не платити за «комуналку», якщо вона становить більшу частину доходу, і його треба в цьому масово підтримати.

Друзі, вам президент країни дозволив не платити за «комуналку», якщо вона становить більшу частину вашого доходу», - нагадав він.

Парламентарій також дорікнув владі в тому, що їм нецікаво підвищувати пенсії українцям.

Підняття пенсій - це найболючіше питання, яке, до речі, є в програмі партії президента Зеленського. Він обіцяв нам докорінні зміни в соціальній сфері, але, на жаль, і на субсидії, і на пенсії грошей немає. Бюджет, який представлений нинішньою провладною командою, не передбачає можливості пенсіонеру вижити. На сьогоднішній день розмір мінімальної пенсії становить 1769 гривень, а прожитковий мінімум - 2270 гривень. Україна - єдина країна в світі, яка встановила пенсію нижче прожиткового мінімуму! Влада знову в бюджеті збільшила витрати на поліцію, армію, а медицину, пенсії та соц. виплати «урізали», - резюмував політик.

Раніше стало відомо, що Арахамія свідчитиме у НАБУ про можливе хабарництво у «Слузі народу».

Читайте також:Арахамія – місцевій владі: Якщо нагинатимуть з Києва, «трах..мо» їх як слід