Політика
26 листопада 2019
Проведений Рабіновичем телемарафон «Діалог з країною» побив всі рекорди за переглядами
Безпрецедентне лайв-шоу з участю політика зібрало перед екранами мільйони українців та побило всі рекорди по переглядах.
news-image

Проведений народним депутатом та співголовою "Опозиційної платформи – За життя"   Вадимом Рабіновичем телемарафон "Діалог з країною", який проходив одночасно на каналах "112 Україна", NewsOne і ZIK 20 листопада по частці переглядів обійшов майже всі національні канали, пише «Є!».

Про це повідомляє ZIK.ua.

Безпрецедентне лайв-шоу з участю політики зібрало перед екранами мільйони українців та побило всі рекорди по переглядах. Доля телепереглядів на вказаних каналах отримало сумарну частку в 10,32%, що є буквально захмарним показником.   Всього по трьох телеканалах марафон в суммі переглянуло майже 3,7 мільйона глядачів. Якщо вже брати почасову розбивку, то сумарно по «112 Україні», NewsOne та ZIK з марафоном проконтактували практично 9,5 мільйонів телеглядачів. Крім того, за кордоном, сумарне охоплення спутникового зв"язку марафона склало майже 180 мільйонів домогосподарств.

Відмітимо, що телемарафон Вадима Рабіновича тривав 10 годин.

За цей час політик проговорив буквально всі аспекти сучасної історії України з жителями всієї країни. Були прямі включення з Одеси, Львова, Харькова та інших міст. Люди розказували Вадиму Рабіновичу про свої проблеми, біди, про тяжке життя.    

Парламентарій разом з українцями шукав відповіді на питання про низькі пенсії та високі тарифи, про успішність миру та підняття економіки. Обговоривши презумпції минулої влади і помилки нової, а також  чого це може призвести . З ході телемарафона Вадим Рабінович жестко розкритикував президента Володимира Зеленського за невиконання передвиборних обіцянок: президент так і не встановив у страшному мирі, не знизившись, не підвищивши пенсії і зарплати, лишив українці можливости вижити.

Соцмережі також бурхливо обговорювали телемарафон «Діалог з країною», відмічаючи широкий обхват тем і глубоку свідомість співзасновника ОППОЗІЦІОННІЙ ПЛАТФОРМІ - ЗА ЖИТТЯ в обговоренні піднятих питань. Експерти вже спрогнозували, що після цієї події рейтинг Зеленського скотиться вниз. 

Читайте також:Рабінович - одеситам: Я буду особисто займатися проблемними питаннями Одеси