Україна
4 грудня 2019
Рабінович: Замість миру і зниження тарифів влада пропонує розібрати нас на органи
Теперішня влада не хоче вирішувати проблеми пересічних українців
news-image

Монобольшість «слуг» дозволяє трансплантацію органів та продаж землі, замість того, щоб знизити тарифи, як це пропонує Опозиційна платформа - За Життя, пише «Є!»  з посиланням на Youtube.

Таку заяву зробив народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За Життя» Вадим Рабінович в кулуарах Верховної Ради.    

Дорогі українці, я хочу вас привітати з тим, що сьогодні до сесійної зали ВР вперше винесені питання, вирішення яких потрібно новій владі, головним з яких стане спрощення процедури трансплантації органів. У країні, де у людей немає коштів, де захмарні тарифи, де продається земля, дуже важливо, щоб можна було продати свої органи, щоб оплатити «комуналку». І саме цей закон поставили першим до порядку денного роботи депутатів. Хіба це не божевілля? А чому не винести в зал наш законопроект про зниження тарифів? Цей простий закон, який вже проголосований в комітеті, вже завтра може знизити тарифи людям!»- підкреслив парламентарій.

Співголова фракції «Опозиційна Платформа - За Життя» також нагадав, що нинішня влада скасувала будь-які обмеження щодо збільшення тарифів.      

Навіть Кабмін Гройсмана додумався встановити обмежувачі, але нинішня влада і їх скасувала ... Рамок при збільшенні тарифів на сьогоднішній день вже не існує! Влада тепер може встановити будь-які тарифи! - обурився Вадим Рабінович.

Народний депутат також заявив, що завдання №1 для влади сьогодні - запустити ринок землі до нового року.

Уже перед новим роком хочуть швиденько прийняти рішення і продати землю України. Ось тоді вони вже зможуть підвести підсумки своєї діяльності, Гончарук зможе піти, Сорос і Захід будуть задоволені, а народ ... їм до одного місця! ..»- резюмував Вадим Рабінович.