Політика
10 грудня 2019
Рабінович: Нормандська зустріч показала, що ніхто, крім нас, не наблизить Україну до миру
За словами політика, українці переконалися в нездатності чинного президента Володимира Зеленського та його партії «Слуга народу» наблизити мир в Україні.
news-image

За підсумками зустрічі лідерів нормандської четвірки в Парижі 9 грудня стало очевидно, що тільки ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ здатна наблизити Україну до миру.

Про це заявив співголова політсили, народний депутат Вадим Рабінович в прямому ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Є!».

Так, в черговий раз ми повірили, що хтось за нас зробить цю роботу. Я зрозумів одне: ніхто за нас роботу по досягненню миру не зробить. Треба йти на вибори, треба перемагати на цих виборах, треба виборцям сьогодні відкривати очі», - зазначив парламентарій.

За його словами, українці переконалися в нездатності чинного президента Володимира Зеленського та його партії «Слуга народу» наблизити мир в Україні.

Я впевнений абсолютно, що на наступних виборах, які відбудуться, я думаю, набагато раніше, ніж ми припускаємо, ми дійсно переможемо і дійсно принесемо мир своїй країні», - переконаний політик.

Він також скептично оцінив перспективу закріплення в українському законодавстві «формули Штайнмайера».

Давайте ще 5-6 років будемо обговорювати цю формулу, в той час як кожен день на сході гинуть українці! Скільки ми людей втратимо за цими обговореннями? Нам мир потрібен. А вчора у напрямку до миру не було зроблено жодного конкретного кроку», - резюмував Вадим Рабінович.

Раніше ми писали про Нормандську зустріч у Парижі: все, що відомо про результати та наслідки.

Читайте також:Новий саміт планують провести через 4 місяці в Берліні