Суспільство
13 грудня 2019
Вміст «пакунків малюка» переглянуть, а процедуру закупівлі змінять
2020 року закупівлею та доставкою у регіони «пакунків малюка» буде займатись Центр держзакупівель при ProZorro.
news-image

З 2020 року закупівлею та доставкою у регіони «пакунків малюка» буде займатись Центр держзакупівель при ProZorro. Також планують переглянути вміст бебі-боксу, повідомило Мінсоцполітики, пише «Є!» з посиланням на УНН.  

У жовтні поточного року постановою Кабінету міністрів було створено держустанову – Центр держзакупівель при ProZorro, з яким Мінсоцполітики укладає договір на закупівлю «пакунків малюка» у 2020 році» — Міністерство соціальної політики України

У зв’язку з цим будуть проводити два тендера – на придбання пакунків та на доставку. За необхідності спеціалісти переглянуть вміст пакунку, але вартість залишать без змін.

Вартість одного «пакунка малюка» з урахуванням комплектації і транспортування, становить 3377 гривень  станом на 2018 рік. Концепція «пакунку малюка» і «муніципальної няні» була презентована під час засідання Кабміну 30 травня 2018.

Нагадаємо, з 1 січня 2019 року почала діяти нова соціальна програма «Муніципальна няня». За нею батьки отримуватимуть відшкодування плати за послуги догляду за дитиною до 3 років.

Читайте також:Жінкам потрібно давати не тривалий декрет, а можливість поєднувати кар'єру і материнство, - Супрун