Політика
14 грудня 2019
У Раді мають намір покарати 81 депутата-прогульника
Депутатів, які відзначилися прогулами збираються позбавити належних їм виплат
news-image

Комітет Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи вирішив залишити без депутатських виплат 81 парламентар, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Підставою для такого рішення послужили дані з апарата Верховної Ради, який враховував робочий час народних обранців. Під приціл потрапили депутати, які пропустили більше третини голосувань без поважних причин. Також, позбавити виплат мають намір тих депутатів-прогульників, які були відсутні на більше половини засідань.

Звернутися до голови Верховної ради Разумкову Д. А. з поданням про видання розпорядження про припинення відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, за листопад 2019 року таким народним депутатам України", - повідомляється в прес-службі комітету.

Від фракції "Слуга народу" виплат позбавлять Максима Бужанського і Олександра Дубинського. Від "Опозиційної платформи - За життя" гроші не отримає Юрій Бойко, Ілля Ківа, Вадим Новинський, Сергій та Юлія Льовочкіна, Наталія Королевська, Вадим Рабинович. У "Батьківщини" під покарання потрапили Сергій Соболєв і Ольга Бєлькова. Лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко теж опинився в списку прогульників.

picture

Читайте також:Порошенко, Дубінський і Кива опинились у санкційному списку Ради