Світ
16 грудня 2019
Канада запрошує мільйон кваліфікованих мігрантів для «побудови сильної країни»
Держава має сфокусуватись на запрошенні висококваліфікованих фахівців, здатних допомогти збудувати сильнішу Канаду.
news-image

До 2022 року Канада планує прийняти понад мільйон мігрантів з усього світу. Кваліфіковані фахівці допомагатимуть "будувати сильну країну", повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.

Про це йдеться в мандаті, переданому прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо міністру імміграції та біженців Марку Мендічіно, повідомили на сайті прем'єр-міністра.

Ви маєте упевнитися в ефективному впровадженні підвищених показників міграційного плану на 2020-2022 роки, залучивши до Канади більше мільйона постійних жителів упродовж цього періоду, – йдеться в мандаті.

За словами Трюдо, держава має сфокусуватись на запрошенні висококваліфікованих фахівців, здатних допомогти збудувати сильнішу Канаду.

Прем’єр-міністр Канади також запропонував подбати про надання притулку правозахисникам та журналістам, яким на батьківщині загрожує небезпека. Для цього у країні планують запровадити окремий канал прийому біженців. Відповідно до нього впродовж року до Канади переселять 250 людей.

Міністерство закордонних справ Канади співпрацюватиме з оборонним відомством країни для забезпечення національних інтересів Канади. Серед них – зобов’язання допомагати Україні. Про це йдеться у мандаті, переданому Трюдо новому міністру закордонних справ Франсуа-Філіпу Шампаню.

Раніше ми повідомляли, що з нового року туристи у Туреччині будуть платити податок на проживання в готелях.