Суспільство
16 грудня 2019
В інтерв'ю Аксьонов розповів про «державний переворот в Україні»
В ЄС визнали Крим російським: опублікували пропагандистське інтерв’ю з Аксьоновим
news-image

Нещодавно незаконно проголошений очільник захопленого Криму Сергій Аксьонов з’явився на обкладинці словацького журналу Extra Plus, пише «Є!»  з посиланням на vgolos.com.           

Автор опублікованого матеріалу визнав законність анексії українського півострова та назвав Аксьонова легітимним політиком.

Він відмовлявся клястися у вірності Україні та вважав її несправедливо відокремленою частиною Росії. Аксьонов нічого не змінив у своєму ставленні навіть через роки, і в 2014 році він відмовився служити Україні. Після референдуму в Криму депутати одноголосно обрали його прем’єр-міністром Автономної Республіки Крим. Не дивно, тому що він харизматичний, рішучий, знає свою мету, здійснює нагляд над політичним і медійним маркетингом, він відповідає на питання журналістів з легкістю і розумним гумором”, – сказано в статті.

В інтерв’ю Аксьонов розповів про “державний переворот в Україні”. 

Україну виганяють ззовні після державного перевороту в 2014 році. Його лідерська політика визначається далеко за межами берегів Дніпра. Ця політика спрямована не тільки проти Росії і завдає шкоди не тільки самій Україні та її братньому українському народу, а й Європі. По суті, це антиєвропейська політика, яку вони визначають у Вашингтоні”, – висловився він.
Без втручання порядних людей, тобто російських солдатів, український режим у Криму пішов би за тим же сценарієм, який пізніше використали на Донбасі. Київські політики навіть не приховували цього”, – видав Аксьонов.

“Глава” Криму запевнив, що на окупований півострів нібито приїжджає багато громадян України – до 7 мільйонів на рік. При цьому, він поскаржився нібито на тиск із боку Києва.

Насправді, найбільші проблеми були викликані не європейськими санкціями, а блокадою з боку України. Досить згадати, що в 2014 році більше 80 відсотків води і електроенергії було поставлено з території України. Київ використовував цю залежність як зброю, спрямовану проти жителів півострова”, – вибухнув Аксьонов.

Також “глава” Криму в дусі російської пропаганди розповів про “любов” кримчан до президента РФ Володимира Путіна:

Соціологічні питання стабільно показують дуже високий, майже стовідсотковий рівень довіри президенту. Наш регіон входить до п’ятірки лідерів у цьому плані”.

Читайте також:Комітет остаточно підтримав багатотисячні штрафи для кнопкодавів