Події
24 лютого 2015
Невідомі підпали будинок ведучого "Першого каналу" Росії
В результаті пожежі від будинку залишився один фундамент.
news-image

Повідомлення про загорання двоповерхової дерев'яної будівлі надійшло до МНС Іловлінского району в ніч з 21 на 22 лютого, пише Єдність.інфо з посиланням на російські ЗМІ.

Очевидці повідомили, що будинок в хуторі Старий Дон на Річковий вулиці горить по всій площі. На місце пожежі негайно виїхали пожежники.

"Вогонь охопив всю площу будинку в 360 квадратних метрів", - розповіли в ГУ МНС Волгоградської області.

Через 30 хвилин пожежники повністю ліквідували загоряння, постраждалих немає. За однією з версій, причиною загоряння є навмисний підпал - зловмисники підпалили будинок після того, як винесли з нього все цінне. Зараз експерти з'ясовують причини.

В результаті пожежі від будинку залишився один фундамент. Місцеві жителі встигли винести з будинку тенісний стіл. Петро Толстой вилетів на місце події на наступний же день.

У заміському будинку на березі Дону телеведучий частенько любив проводити час з сім'єю і друзями. Свій особняк телеведучий будував п'ять років.

"Будинок дійсно згорів, але я б не хотів це коментувати - у нас у всіх є життя і в ній трапляються неприємності", - поділився Петро Толстой.