Суспільство
24 лютого 2015
Індію визнали найнебезпечнішою країною для мандрівниць
Туреччина удостоїлася "бронзи"
news-image

Найнебезпечнішою країною для мандрівниць визнали Індію. У відповідному рейтингу вона випередила Бразилію і Туреччину, які опинилися на другому і третьому місцях. Список держав, в яких туристкам варто дотримуватися обережності, був складений редакцією The Daily Mail. В нього увійшло десять країн, передає Є! Єдність.інфо

Причиною того, що Індія опинилася на першому місці в антирейтингу стала рекордна частота випадків зґвалтування туристок і місцевих мешканок. За даними національного бюро реєстрації злочинів в Індії, кожні 20 хвилин в країні відбувається одне зґвалтування.

Бразилія отримала друге місце в негативному топі також завдяки статистиці наруги над жінками. Туреччина удостоїлася "бронзи" через те, що в країні досить часті випадки насильства по відношенню до представниць слабкої статі, а обговорення подібних прецедентів є табу.

Топ-10 країн, в яких туристки найчастіше піддаються небезпеці (харасмент, домагання, насильство):
1. Індія
2. Бразилія
3. Туреччина
4. Таїланд
5. Єгипет
6. Колумбія
7. ПАР
8. Марокко
9. Мексика
10. Кенія

Рейтинг був складений шляхом опитування експертів, які пишуть про туризм, журналістів і професійних мандрівників. Редакція також проаналізувала статистичні дані низки державних організацій (таких, як Національне бюро реєстрації злочинів в Індії, Міністерство охорони здоров'я Бразилії, Центр по боротьбі з домашнім насильством в Таїланді). 

Читайте також: Наречена в Індії змінила чоловіка безпосередньо на весіллі