Події
18 грудня 2019
Київський апеляційний суд звільнив Сергія Пашинського під домашній арешт
Апеляційний суд Києва ухвалив рішення про заміну запобіжного засобу екснардепу Сергію Пашинському з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.
news-image

Апеляційний суд Києва ухвалив рішення про заміну запобіжного засобу екснардепу Сергію Пашинському з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. 

Про це повідомляє кореспондент "Прямого".

Застосувати до підозрюваного Сергія Пашинського запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заборонивши йому цілодобово покидати місце проживання», – йдеться в ухвалі.

Також суд поклав на Пашинського наступні обов’язки: прибувати до слідчого та суду за першою вимогою, утримуватись від спілкування з потерпілим і свідками, здати на зберігання паспорти для виїзду за кордон, носити електронний засіб контрою.

Також в ухвалі суду сказано, що після її проголошення Пашинський має бути негайно доставлений до місця свого проживання.

Нагадаємо, 7 жовтня Печерський районний суд Києва заарештував колишнього народного депутата Сергія Пашинського до 4 грудня без права внесення застави.

29 листопада Печерський районний суд Києва продовжив арешт депутату Верховної Ради VIII скликання Сергію Пашинському.

Народний депутат VIII скликання Андрій Тетерук заявив, що арешт Сергія Пашинського виявив глибоку кризу української влади, яка дозволяє реваншистам нав’язувати і реалізовувати сценарії Кремля.

Раніше ми повідомляли, що суд залишив ексдепутата Пашинського під вартою ще на 2 місяці.