Політика
18 грудня 2019
Рабінович: Законопроектом про децентралізацію Зе-влада остаточно «поховала» мир на Донбасі
Команда президента Зеленського «поховала» мир в Україні рівно в той момент, коли подали закон про децентралізацію.
news-image

Законом про децентралізацію президент Володимир Зеленський і його партія «Слуга народу» остаточно «поховали» мир на Сході України.

Таку заяву зробив народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в ефірі програми «Пульс» на телеканалі «112 Україна», йдеться на сайті політичної партії. 

Команда президента Зеленського «поховала» мир в Україні рівно в той момент, коли подали закон про децентралізацію. У ньому немає ні слова про статус Донбасу - «слуги» просто викреслили цей пункт!» - звернув увагу політик.
Я не знаю, хто там при владі про що переживає і чого боїться, але за весь час конфлікту на Донбасі загинули 250 дітей. 250 маленьких душ погубили в цій війні! Скільки ще потрібно погубити дітей, щоб президент нарешті виконав передвиборчу обіцянку встановити мир в нашій країні? Я дійсно один пам'ятаю цей пункт його передвиборної програми? Володимир Зеленський обіцяв і з чортом лисим домовитися, і на коліна встати аби в Україні мир настав. А що тепер? Тепер він в Парижі на зустрічі з лідерами країн Нормандської четвірки каже Меркель і Макрону: «Не тисніть на мене бо в наступний раз ви будете розмовляти вже з іншим президентом...». Ти боїшся за своє крісло?» - задався питанням Вадим Рабінович.

Прокоментував також співголова «Опозиційної платформи - За життя» й ініціативу колег заборонити переговори з представниками російської влади.

До депутатів Вакарчука, Потураєва і Осадчука, які подали законопроект про заборону «сепаратних переговорів з Росією», ще потрібно додати Шарикова. Вони гавкають, бо їм потрібно гавкати. Не здивуюся, якщо цей закон приймуть, тому що в нашій країні можливо все!» - резюмував Вадим Рабінович.