Суспільство
20 грудня 2019
Які страви не можна ставити на новорічний стіл
Ці страви можуть розсердити «господиню» наступаючого року
news-image

Наближається найголовніше і чарівне свято року, тому крім подарунків та прикрашання новорічної ялинки, варто подумати, які страви будуть на святковому столі, пише «Є!»  з посиланням на  comments.ua.

Враховуючи, що за китайським календарем, в силу вступить рік Білого Металевого Щура, господиням нагадали, чого на столі бути не повинно.

Відомо, що новий символ 2020 року любить красу, вишуканість і розкіш, тому на святкову вечірку варто одягнути відповідне вбрання і прикраси, але важливо не переборщити з блиском, адже Білий Щур любить стриманість.

А що стосується святкового столу, то на ньому має бути якнайбільше страв, які любить новий символ року – горіхи, різні види сиру (тільки без різкого запаху), можна навіть поставити блюдце з зернами. Фахівці вважають, що на Новий Рік краще відмовитися від якихось екзотичних страв, а також напівфабрикатів та іншої шкідливої їжі. Білий Металевий Щур любить смачно і ситно поїсти, але тільки натуральну їжу.

На святковому столі краще обмежити і різні соління: капусту, огірки, моркву і помідори. Також не варто переборщувати з яловичиною, експерти по феншуй кажуть, що символ 2020 року дружить зі знаком Бика, тому різноманітність страв з яловичини може "образити" Щура. Від міцних спиртних напоїв також рекомендують відмовитися, якщо тільки це не пшенична горілка або солодовий віскі.

Читайте також:Традиція дарувати  подарунки на День святого Миколая (інфографіка)