Резонанс
21 грудня 2019
Під впливом МВС виявилося 70 депутатів
Аваков встановив тотальне стеження за народними депутатами
news-image

Стало відомо, що глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков встановив стеження за народними депутатами, включаючи прослушку і зовнішнє спостереження, пише «Є!» з посиланням на Hvylya.

Сьогодні 21 грудня на каналі Резидент опублікували інформацію з позначкою «інсайд» про те, що спеціальна група МВС встановила персональну стеження за депутатами з серпня 2019 року.

Наше джерело в ОП повідомив, що в МВС було створено спеціальну групу по «роботі» з народними депутатами ще в серпні місяці, а результати почали приносити зараз. По кожному народному депутату працюють персонально з прослуховуванням, зовнішнім спостереженням і аналізом його бізнес схем», - йдеться в публікації.

Таким чином, протягом трьох місяців проводилася «робота» з нардепами, з ході якої їм влаштовували перевірку на корупцію і організовували зустрічі.

Компромат збирали протягом трьох місяців, а потім організовували зустрічі, де робили пропозицію від якої не можна відмовитися. Таким способом Арсену Авакову вдалося зібрати у всіх фракціях свої групи депутатів. Міністр МВС впливає на 70 народних депутатів, що робить його серйозним гравцем на внутрішньополітичній арені», - відзначають в Telegram-каналі Резидент.

Читайте також:Лукашев: Якщо прем'єр не допоможе, Троїцьку громаду вже в січні чекає гуманітарна катастрофа