Події
21 грудня 2019
Наталія Приходько відвідала студію ДІМФО, де вручила подарунки дітям і вихователям до Дня св. Миколи
Вручивши подарунки дітям та вихователям, вона наголосила, що опікуватися дітьми з інвалідністю потрібно не тільки на свята, а кожного дня
news-image

 Наталія Приходько відвідала студію ДІМФО, котра працює над соціальною та психологічною реабілітацією дітей та молоді з інвалідністю. Вручивши подарунки дітям та вихователям, вона наголосила, що опікуватися дітьми з інвалідністю потрібно не тільки на свята, а кожного дня, інформує «Є!», з посиланням на zagittya.com.ua.

День святого Миколая – свято, на яке заведено дарувати подарунки одне одному. Ми вирішили продовжити цю традицію та зробити подарунки вихованцям студії ДІМФО, – заявила парламентар.

Вона передала подарунки дітям та вихователям, одна з яких – Тетяна Анатоліївна Боженко – користується слуховим апаратом, якому вже понад 10 років.

Тетяна – людина, яка присвячує всю себе вихованцям центру, тому нам захотілося допомогти їй. Сьогодні ми даруємо Тетяні Анатоліївні новий слуховий апарат, який поліпшить якість життя і полегшить спілкування з малюками. Ще один сюрприз ми підготували Уляні Олійник та її мамі Поліні. Ми дізналися, що Поліна піклується не тільки про свою доньку, а й про всіх дітей цієї організації. Зараз Улянка лежить в лікарні, і ми знаємо, що їй необхідні спеціальний матрац і сидіння для ванни. Це не просто поліпшить стан малої, але й допоможе Поліні доглядати за дочкою, – розповіла Наталія Приходько.

Також всім малюкам вона, за традицією, привезла солодощі. 

Ми розуміємо, як важко таким діткам і їхнім батькам, а також тим, хто вдень і вночі намагається їм допомогти. І, зі свого боку, самі допомагаємо їм, чим можемо – не тільки на свята, а й кожного дня, – констатувала народний депутат.
Читайте також: Приходько: Влада обіцяла знизити комунальні тарифи, але замість цього їх підвищує