Політика
21 грудня 2019
На цьому тижні два тижневика опублікували свої версії «ТОП-100 найвпливовіших українців»
Коломойський і Ахметов визнані найвпливовішими олігархами України
news-image

В обох рейтингах в числі лідерів значаться знайомі нам прізвище Коломойський і Ахметов, пише «Є!»  з посиланням на Oligarh.

За версією журналу "Кореспондент", Ігор Коломойський займає в країні друге місце за впливовістю, поступаючись тільки нині чинному президенту Володимиру Зеленському. А Рінат Ахметов в цій "турнірної таблиці" займає 5 місце.

В іншому ТОП-100 - версія журналу "Фокус" - Ахметов обійшов за впливовістю самого Коломойського (колеги-олігархи займають відповідно 3 і 4 місце), а вище Ріната Леонідовича в цьому рейтингу лише Зеленський і глава його Офісу - Андрій Богдан.

Судячи з опублікованих рейтингів, третім за впливовістю серед українських олігархів вважають Віктора Пінчука - "Фокус" поставив його на 11 місце, а "Кореспондент" взагалі на 6-е.

А замикає впливовий "олігархічний квартет", виходячи з аналізу опублікованих рейтингів, такий "молодоолігархів", як екс-президент Петро Порошенко: щедрий "Кореспондент" дав йому 8-е, а "Фокус" - 18-е місце в рейтингах найвпливовіших українців.

Читайте також:У Зеленському розчарувалися «тупі». Головне з інтерв'ю батька президента