Суспільство
25 лютого 2015
МВС: Дейдея шукали всю ніч, поки не знайшли
Пошуки велися в районі пропажі депутата.
news-image

Зниклого ввечері у вівторок народного депутата Євгена Дейдея не знайшли. Враховуючи, що близько знайденої на місці пропажі машини слідів крові немає, надія, що він живий, залишається. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав заступник глави МВС Донецької області Ілля Ківа, повідомляє Є | Єдність.інфо.

"За фактом зникнення народного депутата Дейдея Євгенія і двох бійців батальйону Київ -1. Учора ввечері, під населеним пунктом Мар'їнка Донецька обл, був знайдений автомобіль, на якому раніше пересувалися зниклі, з пошкодженою задньою частиною від попадання РПГ, навколо авто були знайдені, гільзи від патронів, 7,62 і два повних магазину, але слідів крові немає, що дає можливість припустити, що Євген з бійцями відстрілювалися і відступили в лісосмугу", - зазначив Ківа.

Він додав, що всю ніч велися активні прочісування території, але поки результату немає.

"Можливо, нападники, могли бути як і розвідувальним диверсійним угрупованням противника, так і прикордонниками-контрабандистами, яким Женя наступив на хвіст і завадив їх незаконної діяльності, яку вони з успіхом розгорнули на Курахівській напрямку, з провезення товарів через кордон з терористичною ДНР", - написав Ківа.
"Машини пропускаються вночі і під ранок коли, на блок посту залишаються одні прикордонники, за добу вони примудряються пропустити близько 100 авто, як в одну так і в іншу сторону, беручи за це від 1000 грн і більше за машину", - додав він.