Політика
31 грудня 2019
Кравцов вирішив піти з поста глави Укрзалізниці
Євген Кравцов йде з УЗ в "публічний сектор".
news-image

Глава правління Укрзалізниці Євген Кравцов вирішив піти з поста в зв'язку з переходом на роботу в публічному державному секторі. Про це сказано в його зверненні до наглядової ради компанії.

Останнім часом точилось багато розмов щодо начебто конфлікту Укрзалізниці та Міністерства інфраструктури. Але ми командні гравці з єдиною важливою метою - покращення стану Укрзалізниці і бажанням ефективної розбудови української інфраструктури. А це унеможливлює будь-які конфлікти і лишає місце виключно конструктивним відносинам. Вже на початку 2020-го року, після розгляду мого звернення на засіданні Наглядової Ради щодо припинення контракту в зв’язку з переходом на роботу у публічному державному секторі, я впевнений, що залізнична родина залишиться близькою для мене. За останні роки трансформація Укрзалізниці стала однією з наймасштабніших серед державних компаній. Тому логічно, що далі буде перехід на новий рівень. Більше подробиць та коментарів - після прийнятих формальних рішень. А поки всіх з прийдешніми святами! І хай 2020 буде ще кращим та ефективнішим, ніж минулий", - сказано в зверненні Кравцова.

Детальніше про своє рішення глава УЗ пообіцяв розкрити після прийняття всіх формальних рішень.

Євген Кравцов очолював УЗ з січня 2019 року. Термін його контракту закінчується в 2021 році. Кравцов - юрист, топ-менеджер і держслужбовець. Виконував обов'язки голови правління ПАТ Укрзалізниця з 30 березня по 25 травня 2016- го, а також з 10 серпня 2017 го. У 2016-2017 був першим заступником міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Читайте також:Річний дохід керівників українських компаній (інфографіка)