Суспільство
1 січня 2020
Кабмін записав новорічне привітання — але без Авакова
Гончарук побажав українцям сили для того, аби перетворити Україну на «найуспішнішу країну у світі, і щоб ви нарешті відчули реальні зміни».
news-image

Кабінет міністрів записав окремо від президента новорічне привітання, у ньому взяли участь усі міністри, крім одного — міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це пише Громадське.

У ньому до українців звертається прем‘єр-міністр Олексій Гончарук, поруч із яким стоять інші члени уряду.

У цьому році ви зробили складний, але дуже правильний вибір. Ви вибрали майбутнє, ви вибрали нове покоління!» — сказав глава уряду.

Він додав, що нині президент, Кабмін і парламент уперше в історії України працюють єдиною командою «для того, щоб країна реально змінилася».

Насамкінець Гончарук побажав українцям сили для того, аби перетворити Україну на «найуспішнішу країну у світі, і щоб ви нарешті відчули реальні зміни».

Нагадаємо, у новорічному привітанні президента Зеленського взяли участь низка відомих людей, зокрема спортсмени, політики та артисти. Не обійшлось без акторів «Кварталу 95» та із серіалу «Слуга народу».

Водночас телеканал «Прямий», який пов’язують з Петром Порошенком, та «5 канал», що належить йому, в останні хвилини 2019 року показував не привітання Зеленського, а привітання самого Порошенка.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський привітав Путіна з Новим роком.

Читайте також:Українські військові вітають усіх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами (відео)