Події
25 лютого 2015
На Закарпатті чоловік підірвав гранату під час сварки з жінкою
Гранату чоловік вивіз із зони АТО, де брав участь у бойових діях
news-image

В м. Мукачеве Закарпатської області чоловік, який прибув із зони АТО, під час п'яної сварки підірвав гранату Ф-1. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України, пише Є | Єдність.інфо.

"Під час сварки з дружиною 49-річний чоловік на власній присадибній ділянці кинув гранату Ф-1, яка здетонувала. Осколки гранати і сигнальні ракети, які вилучили з квартири чоловіка, він привіз із зони АТО, де брав участь у бойових діях з жовтня 2014 року по січень 2015 року. Повідомлення про вибух навпроти власного дачної ділянки при виїзді з м. Мукачеве по вул. і. Франка-бічна, надійшло від 46-річної жительки міста. На місці події правоохоронці слідчо-оперативної групи, експерти-вибухотехніки встановили, що мукачівець перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, в ході сварки з дружиною підірвав бойову гранату", - йдеться в повідомленні.

Небезпечні предмети, розповів заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Ярослав Товкан, чоловік привіз із зони АТО. У січні цього року приїхав додому у відпустку. А на початку лютого повинен був знову продовжити службу за місцем своєї дислокації військової бригади, однак не зробив цього.

В дачному будиночку, де час від часу жив мукачівець, він і зберігав небезпечні предмети. З місця події вилучено 5 сигнальних ракет і 3 металевих осколки від гранати Ф-1.

"Відомості про подію слідчий міськвідділу внесла в Єдиний реєстр досудових розслідувань з кваліфікацією част.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) і з част.4 ст. 296 (хуліганство)", - наголошується в повідомленні.