Світ
13 січня 2020
Мільярдер з Японії шукає жінку для спільного польоту на Місяць
В кінці березня японський магнат Юсаку Маедзава вибере супутницю, яка відправитися з ним у космічну подорож на Місяць
news-image

Японський мільярдер Юсаку Маедзава шукає супутницю життя, щоб вирушити разом у подорож на Місяць. Про це пише BBC, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

44-річний чоловік планує стати першим у світі цивільним пасажиром, що полетів на Місяць на космічному кораблі. Магнат у сфері моди володіє близько 3 млрд доларів, раніше був барабанщиком у рок-групі, а ще відомий своїми ексцентричними вчинками. Приміром, одного разу розіграв близько 900 тис доларів серед тих, хто поділився його твітом.

Повідомляється, що підприємець нещодавно розлучився зі своєю дівчиною й оголосив пошук "особливої жінки", яка вирушила би в космос разом з ним. Потенційних обраниць магнат попросив надсилати заявки через його веб-сайт. Серед вимог до кандидаток: вік понад 20 років, цікавість до космічної подорожі та позитивність. Заявки японець приймає до 17 січня, а свій вибір планує зробити в кінці березня. Зазначимо, що першу місячну подорож людей, які не є професійними космонавтами, компанія Ілона Маска SpaceX запланувала на 2023 рік.

Читайте також:Нардепи облюбували найпопулярніші напрямками для міжпарламентських зв'язків