Суспільство
15 січня 2020
Іран - бреше, Зеленський - мовчить, - Савінцев
Збиття літака Міжнародних авіаліній України стало найбільшою і навіть першою серйозною кризою для команди Володимира Зеленського, з якою довелося оперативно справлятися.
news-image

Збиття літака Міжнародних авіаліній України стало найбільшою і навіть першою серйозною кризою для команди Володимира Зеленського, з якою довелося оперативно справлятися.

Про це розповів політичний блогер Сергій Савінцев.

Зараз Іран намагається переконати весь світ, що ракета влучила в літак випадково. Але якщо просто зібрати доступну в публічному просторі інформацію і проаналізувати її, виникає дуже багато запитань.

Сергій Савінцев пропонує подивитися на цю ситуацію під іншим кутом.

По-перше, якщо ракета влучила в літак випадково, чому б одразу було про це не сказати? Від моменту авіакатастрофи і до моменту визнання Іраном вини пройшло три доби. Усі ці три дні офіційні представники іранської влади навіть заперечували факт існування чи можливості запуску якоїсь ракети в повітря, особливо поряд з аеропортом Тегерану", - каже Сергій Савінцев.
По-друге, оператор, який натискав на кнопку запуску ракети. Цей же ж начальник корпусу вартових ісламської революції говорить про те, що оператор чітко бачив, як український боїнг вилітає з цивільного аеропорту Тегерану. А після того як він злетів, наче б то перетворюється на агресивний об'єкт, який треба знищити. Для того, щоб повірити в цей маразм, потрібно бути просто ідіотом", - підсумовує блогер.
Проаналізувавши це все, я можу сказати тільки одне. Що іранська влада, наразі, намагається всьому світу і нам, зокрема, просто «ссати» в очі", сказав Савінцев.

Також політичний блогер у своєму відео порівнює реакцію президента України та лідерів інших країн, громадяни яких постраждали в цій авіакатастрофі.

Думайте, аналізуйте, і пам’ятайте, якщо ви не цікавитесь політикою, то політика зацікавиться Вами", - порадив блогер.

Раніше ми повідомляли, що в Ірані заарештували чоловіка, який зняв відео зі збитим літаком МАУ.

Читайте також:Глави МЗС п'яти країн, громадяни яких загинули в катастрофі МАУ, зустрінуться 16 січня