Політика
17 січня 2020
Українці назвали достатній рівень зарплати для нардепів
Українці вважають, що народні депутати мають отримувати трохи більше, ніж інші громадяни, оскільки бажаний рівень зарплат в Україні становить 19 275 грн.
news-image

Українці вважають, що заробітна плата депутатів Верховної ради України повинна становити 25 334 грн в місяць. Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group, пише РБК.

За даними опитування, такий рівень зарплат достатній для задоволення фінансових потреб і якісного виконання обов'язків, а також здатний запобігти корупції серед депутатів.

Таким чином, українці вважають, що народні депутати мають отримувати трохи більше, ніж інші громадяни, оскільки бажаний рівень зарплат в Україні становить 19 275 грн.

Українці назвали достатній рівень зарплати для нардепів

При цьому більшість українців (70%) вважають, народним депутатам треба платити зарплату, тоді як протилежної точки зору дотримується 22% опитаних, а ще для 8% респондентів не змогли відповісти.

Українці назвали достатній рівень зарплати для нардепів

Опитування проводилося в період з 7 по 18 листопада 2019 року серед 1805 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Метод опитування - особисте формалізоване інтерв'ю (face-to-face). Максимальна похибка вибірки - 2,4%.

Раніше ми повідомляли, що Рада пішла на канікули.

Читайте також:Найєм про свою зарплату: Можна вибирати, що ближче – злодії з відкатами чи менеджери з амбіціями і білими зарплатами