Резонанс
21 січня 2020
Відпочив на 2,5 млн: з'явилося нове відео з готелю Зеленського в Омані
Глава країни зупинявся в кращому готелі країни Al Bustan Palace і жив в президентському люксі.
news-image

Поїздка президента України Володимира Зеленського, без урахування вартості перельоту з Києва, на відпочинок в Оман обійшлася як мінімум в 2,5 млн грн, пише obozrevatel.

Глава країни зупинявся в кращому готелі країни Al Bustan Palace і жив в президентському люксі. Відео готелю, де проживав Зеленський в Омані, опублікував телеканал "Прямий".

За словами журналістів, готель працює за системою харчування – тільки сніданки. Обідати і вечеряти тут можна за окремі чималі гроші. Так вечеря в готелі коштує 1560 грн за людину. Вартість президентського номера в готелі складає 100 тис. грн на добу.

Повідомляється, що перед прибуттям Зеленського в готель його перевіряла служба охорони президента.

 

Як повідомляли раніше, Зеленського жорстко розкритикували через його відпочинку в п'ятизірковому готелі на березі Оманської затоки на різдвяні свята. Після того, як розгорівся скандал, прес-служба Зеленського заявила, що він зустрівся в Омані з главою МЗС султанату Юсуфом бін Аляві бін Абдуллою. Вони обговорили зміцнення відносин між країнами, зробивши акценти на нарощуванні торговельно-економічного співробітництва. В Україні Зеленський повернувся тільки в ніч на 9 січня. Його літак приземлився в Києві в 2:37. При цьому український літак cо 167 пасажирами розбився в Ірані вранці 8 січня. Журналістка "Країни" Світлана Крюкова заявляла, що вартість чартеру у компанії, послугами якої скористався Зеленський, становить від 65 тисяч доларів (якщо в Маскат борт прилетів з пасажирами) і до 100 тисяч (якщо прилетів порожній, спеціально під замовлення). Також з'явилася інформація про загадкове борту T7-GEM, який за останні дні здійснив ряд перельотів в Оман і Росію.

Читайте також:Зимові канікули Зеленського продовжилися на Близькому Сході