Події
22 січня 2020
«Я тебе згною, с*ко!» Кива після бійки показав скандальне листування
У мережі з'явилося листування народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви з нібито ветераном АТО Михайлом Майманом, якого парламентар побив у київському ресторані.
news-image

У мережі з'явилося листування народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви з нібито ветераном АТО Михайлом Майманом, якого парламентар побив у київському ресторані. Про це пише Обозреватель.

Скриншоти сам нардеп показав на сторінці у Facebook, розповівши власну версію подій (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

Заради уникнення поширення фейків і міфів, я хочу заявити про свою позицію і пролити світло на ситуацію, що склалася. Людина, яка напала на мене в ресторані "Мокко", поводилася неадекватно і викрикувала нецензурні слова. Я встав і підійшов до нього, нахилився з метою попросити поводитися пристойно, і він завдав удару. Цій поведінці й учинку раніше передували погрози в мережі – як в особистому листуванні, так і публічно! Це системні дії проти мене як опозиційного політика, що почалися ще пів року тому. За результатом інциденту була викликана поліція і складено протокол, зняті побої", – написав Кива.

Кива після бійки з ветераном АТО показав їхнє листування

Оприлюднене спілкування свідчить, що Майман, відомий також на прізвище Помагайбо, нібито ображав Киву й постійно погрожував влаштувати йому "помсту". На сторінці чоловіка в Facebook також з'являлися провокативні публікації про нардепа.

Сфера зайнятості Маймайна точно невідома, проте в мережі з'явилися дані, що чоловік брав участь у АТО на Донбасі.

Ти наркоман і мародер", "Буду тебе *бати штангою", "Жди, с*чко", "Я тебе згною", – нібито писав Майман. "Півень", – відповів йому Кива.

Увага! Нецензурна лексика.

Facebook Іллі Киви

Facebook Іллі Киви

Facebook Іллі Киви

Facebook Іллі Киви

Як повідомлялося, Ілля Ківа дивився на інтимні фото прямо під час засідання Верховної Ради.