Резонанс
29 січня 2020
Грабежі під Києвом: серед жертв - пенсіонери і діти
Зловмисники полювали за готівковими грошима та ювелірними виробами
news-image

У Київській області затримали чотирьох зловмисників, які вривалися в елітні будинки, зв'язували людей, обчищали сейфи і забирали ювелірні прикраси. Таке сталося з батьками одного з колишніх заступників Генпрокурора і будинком лікаря-травматолога, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Як відзначається, зловмисники діяли різко, рішуче і дуже швидко. Наприклад, напавши на будинок батьків заступника Генпрокурора, їм вдалося винести 2000 євро, рушницю і пістолет. Самих пенсіонерів нападники зв'язали, жорстоко побили, а потім погрожували ножем, щоб вивідати інформацію про всі схованки в будинку.

Напад на будинок лікаря-травматолога стався по тому ж сценарію. Четверо людей в масках спочатку зв'язали охоронця, потім забігли в будинок, зв'язали 7-річну дівчинку і домогосподарку (обох закрили кімнаті), після чого знайшли та винесли з будинку сейф. Це був останній злочин зловмисників. В основному, чоловіки полювали на ювелірні прикраси і готівку.

Старшому зловмиснику 55 років, а наймолодшому - 21 рік. Під час затримання у них знайшли зброю, дві гранати, маски, радіостанції, ювелірні прикраси та гроші. Їм висунуто звинувачення в розбійних нападах і бандитизмі.

Читайте також:Стали відомі подробиці вибуху відділення «Ощадбанку»