Резонанс
3 лютого 2020
Діти випадали на ходу: водій шкільного автобуса помер під час рейсу
Всі діти залишилися живі, інформації про потерпілих на даний момент немає.
news-image

У понеділок, 3 лютого, в місті Кам'янське Дніпропетровської області водій шкільного автобуса помер за кермом під час рейсу.

За попередньою інформацією, у 68-річного чоловіка стався інсульт, передає місцевий сайт "Событие".

В автобусі перебували 20 учнів 22-ї школи і троє дорослих, їх везли в басейн.

Увага! Фото 18+

Аварію зі шкільним автобусом прокоментував голови профспілки автоперевізників Дніпра Михайло Тонконогий. На своїй сторінці в Facebook він заявив, що підприємство-перевізник знало про проблеми зі здоров'ям водія.

68-річний водій попередньо страждав серцево-судинними захворюваннями. Але підприємство все одно випустило його на рейс, і взагалі на пенсію відправляти не поспішали. З наступного тижня ми перевіримо дотримання трудового законодавства на підприємствах. Також перевіримо медиків, які випускають водіїв в рейси. І нехай хоч хтось із перевізників спробує дурити або морозитися від перевірки", – написав він.

Після ДТП на місце події прибуло керівництво приватної фірми-перевізника "Інтерспецмаркет". За словами директора підприємства Андрія Свистуна, дане перевезення здійснювало не їхнє підприємство.

Як повідомила керівник департаменту з гуманітарних питань Кам'янської міської ради Тетяна Онищенко, вона не має інформації, про якого саме перевізника йдеться: перевезення дітей здійснювало приватне підприємство, з яким домовлялися самі батьки.