П'ять комедій для перегляду на вихідні
Підбірка комедій для перегляду на вихідні
news-image

Що подивитись на вихідні? Журналісти «Є!» зробили для вас підбірку комедій для перегляду на вихідні. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

1. «Вечірка»

Джанет зробила важливий крок в політичній кар'єрі - її призначили міністром охорони здоров'я від опозиційної партії, в «тіньовому» кабінеті. Тепер зовсім трохи зусиль відокремлюють її від посади прем'єр-міністра. З цього приводу Джанет влаштовує вечірку з вином і кращими друзями. До неї прийдуть гостра на язик Ейпріл з чоловіком Готтфрід, який трохи «поїхав» від східних практик, пара лесбіянок - Марта і Джіні, які збираються повідомити про те, що вони одружуються і всиновлюють трійню. Не обійдеться і без гостя з кокаїном і пістолетом за пазухою. Світські розмови швидко перетікають в суперечки і зіткнення, і герої вже не здаються манірними ханжами.

2. «Ультраамериканці»

Джессі Айзенберг і Крістен Стюарт в цьому фільмі створюють дивовижний акторський тандем, граючи пару скромних Стоунер з невеликого містечка, вимушених боротися за своє життя, потрапивши в самий розпал змови уряду і спецслужб. Знятий стильно, яскраво і з розмаху режисером Нурізаде, набівшем руку на зйомках відеокліпів, фільм не зумів проявити себе в кінопрокаті, але, безсумнівно, гідний хоч би культового визнання.

3. «Якщо твоя дівчина - зомбі»

Дейн Деха, один з найцікавіших молодих акторів, грає хлопця, який втратив свою кохану (Обрі Плаза). Пізніше дівчина дивним чином оживає, але виглядає вже не зовсім так, якою він її пам'ятає. Цей веселий і грамотно написаний фільм йде по слідах робіт Сема Реймі і Джосс Уідон і навіть може дати пару-трійку змістовних уроків про доросле життя своїх юних глядачів.

4. «Прив'язані до дому»

Кайлі скоро тридцять, а вона до цих пір - типовий важкий підліток: носить тільки чорне, без міри п'є, вживає наркотики і навіть не думає шукати роботу. Під кайфом підмовивши приятеля на пограбування банкомату, Кайлі неминуче потрапляє в руки копів, і суддя здає її на поруки мамі: 8 місяців домашнього арешту, щоб подумати над своєю поведінкою. «Прив'язані до дому» - містичний хоррор. Але це не точно. Мама Кайлі каже, що будинок одержимий примарами - проте мама багато чого говорить, і їй, як впевнена Кайлі, давно пора побачитися з психіатром. Дівчина гуляє по кімнатах похмурого будинку і намагається ігнорувати звуки, які лякають, тривожну атмосферу і такі страшні паранормальні докази, як вставна щелепа невідомого походження. Вона ще не знає, що старий будинок має багатий минулим ...

5. «Дикі історії»

Яскрава і видовищна трагікомедія, спродюсована Педро Альмодоваром. Кілька неймовірних історій, що відбуваються далеко один від одного, але що б всю непередбачуваність життя. Літак, придорожнє кафе, пустельна дорога - все це стане ланками одного доленосною ланцюга ... Головний герой виявляється в літаку з усіма тими, хто ображав його багато років: професор в консерваторії, дантист, колишня дівчина. Тим часом офіціантка з придорожнього кафе дізнається у випадковому клієнта лихваря, який довів до самогубства її батька. А у кухарки якраз під рукою виявляється щурячу отруту ... Неподалік, на безлюдній дорозі провінційний водій відмовляється поступитися смугу розкішної «Audi» та її претензійному водієві. Кожен герой встає перед вибором: зробити на свій страх і ризик рішучий крок або не діяти ...

Читайте також: Найкращі фільми про відьом та чаклунів для перегляду на вихідні