Політика
19 лютого 2020
Кабмін замовив приватній фірмі підготовку звіту про свою роботу за 84 тис. грн
Господарсько-фінансовий департамент секретаріату Кабінету міністрів замовив послуги з підготовки та публічної презентації звіту про перебіг і результати виконання програми діяльності Кабінету міністрів приватній фірмі "Магонова і партнери".
news-image

Кабінет міністрів витратив 84 тис. гривень на підготовку та презентацію звіту про свою роботу за 2019 рік. Про це свідчать дані в системі публічних закупівель ProZorro, пише 112.

Згідно з даними, господарсько-фінансовий департамент секретаріату Кабінету міністрів замовив послуги з підготовки та публічної презентації звіту про перебіг і результати виконання програми діяльності Кабінету міністрів приватній фірмі "Магонова і партнери".

 

Так, послуги графічного дизайну коштували 36 тис. гривень, комунікація з міністерствами (збір даних) - 24 тис. гривень, підготовка тез - 18 тис. гривень, редагування текстів - 6 тис. гривень.
 
Над презентацією офіс працював цілодобово. Звірка була о 1:00, 3:00, 5:00, 7:00 і далі за робочим днем. І це ох вже повірте не один день... Тому офіційно заявляю, що ми зробили презентацію круту. Команда, як завжди, спрацювала на 200%", - так прокоментувала виконану роботу власник фірми-підрядника Анастасія Магонова на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України оприлюднив звіт про свою діяльність за 2019 рік. Звіт опубліковано на урядовому порталі. 

У звіті зазначено, що уряд за багатьма напрямами тільки закладає основу подальших реформ.

Нинішній Кабмін приписує собі заслуги в забезпеченні доступності ліків, підвищенні якості освіти й захисті дітей-сиріт.

Раніше ми повідомляли, що новостворене Державне агентство спорту очолить головний каратист країни.

Читайте також:Кабмін опублікував звіт своєї роботи