Світ
19 лютого 2020
Гейтс купив перший електрокар. Маск розчарований, що це не Tesla
Співзасновник Microsoft Білл Гейтс придбав свій перший електричний автомобіль.
news-image

Співзасновник Microsoft Білл Гейтс придбав свій перший електричний автомобіль. Його вибір зупинився на Porsche Taycan Turbo - це дуже розчарувало гендиректора компанії Tesla Ілона Маска, пише Еспресо.

В інтерв’ю блогеру Маркусу Браунлі Білл Гейтс зазначив, що американський виробник електрокарів є гарним прикладом використання альтернативної енергії в бізнесі, однак заявив, що першою електричною автівкою, яку він обрав для себе, стала Porsche Taycan Turbo.

Маю визнати, що ця машина преміум-класу дорога, але вона дуже крута. Це мій перший електромобіль, і він мені дуже подобається”, - сказав бізнесмен.

Окрім того, він додав, що не вірить у те, що електрокарам вдасться виграти у бензинових авто, оскільки вони істотно програють за дальністю поїздок. Серед позитивних моментів Білл Гейтс відзначив потенційне зниження вартості екологічно чистих альтернатив.

Ця новина, схоже, схвилювала прихильників Tesla, які засипали Ілона Маска питаннями. Один з користувачів запитав Ілона Маска, чому Білл Гейтс обрав саме Porsche, адже він “розумний хлопець”. Гендиректор Tesla у відповіді зазначив, “що його розмови з Гейтсом були не надто вражаючими, якщо чесно”.

Раніше ми писали, що в Україні хочуть випускати електрокари.

Читайте також:Усі британські дипломати пересядуть на електрокари