Політика
21 лютого 2020
Скалецька залишила обсервацію та покинула Нові Санжари
Міністерка повернеться на обсервацію, проте коли – "треба в неї спитати".
news-image

Міністерка Охорони Здоров'я Зоряна Скалецька попри те, що заявила про готовність перебувати разом з евакуйованими на обсервації, наразі покинула Нові Санжари, повідомдяє 24tv.

У пресслужбі Кабміну підтвердили, Зоряна Скалецька у Нових Санжарах не залишається. Водночас, пані Скалецька буде брати участь в брифінгу о 15.00.

Пані міністр зараз виїхала. Вчора вона була з нами до 2:00, контактувала з тими працівниками, які працюють у боксі. Сьогодні вона виявила бажання піти до людей, і з ними поспілкуватись, – повідомив представник закладу Нові Санжари Олександр Блінов.

Також він зазначив, що міністерка повернеться на обсервацію, проте коли – "треба в неї спитати". До того ж, крім Скалецької у закладі залишаться ще три представники МОЗ.

Ми їй зробимо будиночок, людині треба працювати, – розповів начальник медзакладу.

Він також зазначив, що попри карантинний режим, міністр може покинути територію санаторію у будь-який момент, принаймні, поки вона не поспілкувалась з евакуйованими.

Керівник медцентру також зазначив, що попри карантинний режим, міністр може покинути територію санаторію у будь-який момент, адже поки що вона не поспілкувалась з евакуйованими.

Вона може. І я буду йти додому – сказав Блінов.

Якщо ж повернеться, міністерка охорони здоров'я України Зоряна Скалецька буде проживати не в санаторії у Нових Санжарах, де розмістили евакуйованих із Китаю людей, а в окремому будинку.

Про це в ефірі телеканалу Zik розповів начальник Медцентру, де розмістили евакуйованих Олександр Блінов.

Вона виявила бажання піти до евакуйованих і поспілкуватися з ними", – зазначив він.

За його словами, Скалецька пройде повний етап обсервації, але міністерка проживатиме окремо.

Ми їй надамо будинок. Адже їй крім цієї ситуації потрібно працювати і над іншими державними питаннями... При цьому вона не обмежена у своїх пересуваннях", – пояснив Блінов.

Раніше Зоряна Скалецька заявила, що проведе 14 днів у Нових Санжарах разом із евакуйованими з Китаю українцями.

Нагадаємо, жителі селища Нові Санжари 19 лютого влаштували масові протести й виступали проти розміщення у їх медцентрі евакуйованих з китайського Уханя людей.

Читайте також:«Ми - Європа епохи Середньовіччя»: Зеленський прокоментував події у Нових Санжарах