Україна
27 лютого 2015
Луценко засудив розгін протестувальників під Нацбанком
Для цієї постмайданної влади будь-яке застосування сили до людей є неприпустимим
news-image

Юрій Луценко в ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» повідомив, що не санкціонована міністром внутрішніх справ чи будь-ким із посадових осіб держави частина київської міліції намагалася розігнати пікет під Національним банком України пізно увечері 26 лютого, передає Є! Єдність.інфо

«Міністр внутрішніх справ просив запевнити, що у разі, якщо зранку у п'ятницю будуть встановлені ознаки будь-якого застосування фізичної сили проти мітингуючих, той, хто віддав цей наказ - буде звільнений з роботи», - повідомив Луценко після телефонної розмови із Аваковим у перерві ток-шоу.

Читайте також:Бульдозер зніс намет протестувальників під Нацбанком

«Хочу підкреслити: для цієї постмайданної влади будь-яке застосування сили до людей є неприпустимим. У цих соціальних обставинах, коли люди мають дуже багато підстав для протесту, коли влада надто часто помиляється, вони мають право на мирні зібрання, на пікети, на висловлення. Якщо хтось застосував проти них силу, будуть покарані і виконавці, і - головне - ті, хто віддав наказ», - цитує Луценка прес-служба «Блоку Петра Порошенка».