Події
25 лютого 2020
Коронавірус: місцевого жителя Закарпатської області помістили у ізолятор разом з дружиною
Спочатку чоловік звернувся з ознаками ГРВІ до сімейного лікаря, і повідомив, що контактував з китайцями на ринку в Угорщині.
news-image

У Закарпатській обласній державній адміністрації розповіли, що місцевого жителя, якого госпіталізували з підозрою на коронавірус, помістили до ізолятору разом з дружиною.

Про це повідомляє видання Mukachevo.net.

Як повідомляється, у хворого було взято всі аналізи для перевірки. Спочатку чоловік звернувся з ознаками ГРВІ до сімейного лікаря, і повідомив, що контактував з китайцями на ринку в Угорщині. Через це було прийнято заходи, при яких чоловіка госпіталізували до інфекційного відділення Закарпатської обласної лікарні. Наразі спеціалісти уточнюють зв'язки українця з мешканцем Китаю, адже той не міг точно пояснити, коли його роботодавець повернувся з Китаю. Нагадаємо, вчора тимчасова протиепідемічна комісія Закарпатської обласної державної адміністрації збиралась на екстрену нараду.

На засіданні прийняли рішення госпіталізувати цього чоловіка в обласну інфекційну лікарню з використанням спецзасобів захисту.

Пізніше повідомили, що госпіталізований до обласної інфекційної лікарні в Закарпаття житель села Дідове Береговского району, якого підозрюють у зараженні коронавірусом, насправді, хворий бронхітом.

У нього звичайний бронхіт. Як кажуть лікарі, ні за симптомами, ні в анамнезі у нього коронавируса немає. Але оскільки зараз в області паніка через цю хворобу, то його відразу ж госпіталізували і взяли всі аналізи. Матеріали відправили до Києва, чекаємо остаточних результатів. Але хвилюватися не варто, у нього тільки бронхіт ", – запевнили нас в ОДА.

Раніше повідомляли, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що Україна посилює заходи безпеки. Всі пасажири, які будуть прибувати літаками з країн, де раніше підтвердилися випадки зараження, будуть перевірятися в тому ж режимі, в якому перевірялися літаки з азійського напрямку.

Читайте також:Українці вирішили залишитися на борту лайнера Diamond Princess — МЗС