Суспільство
28 лютого 2020
Погода на вихідні: в Україні буде тепло та майже без опадів (карта)
На вихідних в Україні збережеться тепла погода, у більшості регіонів буде без опадів.
news-image

На вихідних в Україні збережеться тепла погода, у більшості регіонів буде без опадів. Згідно з даними, у Києві в суботу без опадів, температура повітря вночі -1°, вдень +5°, пише УНІАН.

У неділю мінлива хмарність, +3°...+9°. 

У Львові в суботу без опадів, вночі 0°, вдень +6°. У неділю хмарно з проясненнями, +2°...+8°. У Луцьку в суботу вночі +2°, вдень +6°, без опадів. У неділю вночі +1°, вдень +9° невелика хмарність.

У Вінниці в суботу без опадів, температура повітря -2°...+6°. У неділю до +9° хмарно з проясненнями. Одеситам на вихідних обіцяють сонячну погоду.

У суботу температура вночі +2°, вдень +10°. У неділю +4°...+10°. У Харкові в суботу без опадів, температура вночі -4°, вдень +6°. У неділю 0°...+7°, мінлива хмарність.

У Дніпрі в суботу без опадів, температура вночі -2°, вдень +8°. У неділю сонячно, температура повітря +2°...+6°. 

У Сімферополі завтра пройде дощ, -2°...+9°. В неділю 0°...+10°, без опадів.

Жителям Маріуполя на суботу обіцяють хмарну погоду, температура вночі -3°, вдень +8°. У неділю без опадів, температура до +8°.

У Краматорську в суботу без опадів, температура вночі -4°, вдень +7°. У неділю температура до +10°, хмарно з проясненнями. У Сєвєродонецьку завтра хмарно, температура вночі -4°, вдень +6°. У неділю -2°...+9°, без опадів.

Погода на курортах України У Буковелі в суботу без опадів, температура до -2°.

У неділю пройде сніг, вночі -3°, вдень +2°. У Моршині на Львівщині в суботу без опадів, вночі +1°, вдень +7°. У неділю невелика хмарність, вночі +2°, вдень до +9°. У Трускавці в суботу без опадів, температура до +8°. У неділю температура до +8°, мінлива хмарність.

У Сваляві завтра без опадів, +1°, у неділю пройде сніг, температура повітря +1°...+4°.

Раніше стало відомо, що козак» Гаврилюк зізнався, що змушений працювати таксистом.

Читайте також:Ризик у разі захворювання на коронавірус в Україні (інфографіка)