Суспільство
27 лютого 2015
Ще одні сепаратисти попросили Україну забезпечити їхніх пенсіонерів
Уряд Придністров’я доручив МЗС невизнаної республіки направити звернення на адресу Росії і України з проханням про надання фінансової допомоги
news-image

Про це говориться в постанові Кабміну ПМР про особливості фінансування видатків бюджетів, прийнятому в п’ятницю і розміщеному на сайті уряду, пише Є ! Єдність.інфо із посиланням на СП.

За інформацією видання у постанові зазначається, що прохання до керівництва двох країн буде містити пропозицію про можливість «виділення адресної додаткової допомоги соціально незахищеним верствам населення як з числа громадян Російської Федерації, так і громадян України».

Ще одне звернення вирішено направити всім учасникам переговорного процесу з придністровського врегулювання («5+2″) з пропозицією «вжити невідкладних заходів з деблокування зовнішньоекономічної діяльності Придністров’я для самостійної ресурсної забезпеченості придністровської економіки».

У переговорному процесі з придністровського врегулювання беруть участь Молдова і Придністров’я як сторони конфлікту; Росія, Україна, ОБСЄ — як посередники; Євросоюз і США — як спостерігачі.

Читайте також: Росія вперше відмовила у допомозі Придністров'ю