Політика
6 березня 2020
Хто вони, міністри у новому кабміні Шмигаля? - усі деталі від Сергія Савінцева
Політичний блогер стверджує, що від нового кабміну не те що пахне, а тхне проросійським реваншем.
news-image

Не встигли ми запам'ятати імена одних міністрів, як доводиться вивчати прізвища уже нових. 6 місяців і 4 дні - саме стільки при владі протримався уряд Гончарука, і став не лише наймолодшим, а і найменш витривалим.

Так хто ж увійшов до нового уряду і яке політичне минуле у сьогоднішніх міністрів - розповідає політичний блогер Сергій Савінцев.

Скажу чесно, ті кого уже призначили на міністерські посади, у мене особисто викликають набагато більше запитань і претензій ніж попередній склад уряду. Наприклад, Оксану Маркарову, яка стала однією з найпрофесійніших міністерок у складі попередніх двох урядів, замінили на Ігоря Уманського, який вже очолював Міністерство Фінансів при Юлії Тимошенко", - зазначає Сергій.

Міністром охорони здоров"я призначено Іллю Ємця, але саме він півроку обіймав аналогічну посаду в уряді Азарова при Януковичу.

І таких прикладів достатньо. Тому від нового кабміну не те що пахне, а тхне проросійським реваншем", - аналізує ситуацію блогер.

Як правило, кабінети міністрів змінюються у двох випадках: коли змінюється влада і у випадку, якщо влада не може вирішити певну серйозну проблему. 

Звинувачувати кабмін, який пропрацював лише півроку у низьких пенсіях, зарплатах чи падінні промисловості - це як мінімум смішно", - обурюється Савінцев.

Так чому ж змінили уряд так швидко? Дивіться у відео.

Раніше ми повідомляли, що ексміністр економіки розповів, що буде спати весь день і дивитися Netflix після своєї відставки.

Читайте також:Тривалість життя українських урядів (інфографіка)