Світ
18 березня 2020
Євробачення-2020 в Роттердамі скасували через коронавірус – ЗМІ
Організатори офіційно скасували проведення конкурсу.
news-image

Пісенний конкурс Євробачення-2020, який мав відбутися в Нідерландах у травні 2020 року, скасували через коронавірус. Про це пише Обозреватель

Організатори офіційно скасували проведення конкурсу.

Також цю інформацію поширила низка ЗМІ, посилаючись на заяву Ізраїльської корпорації телерадіомовлення ("Кан") у Twitter, а також на акаунт SuperTV.

Євробачення-2020 в Роттердамі скасували через коронавірус – ЗМІ

Причому на офіційних сторінках пісенного конкурсу ніяких підтверджень чи спростувань скасування Євробачення-2020 покы не опубліковано – організатори відзначили, що готують заяву.

Раніше лікарі діагностували коронавірус у одного з членів Європейського мовного союзу. З цієї причини представники Швеції та Ізраїлю відмовилися брати участь в заході.

На офіційному акаунті Євробачення в Instagram раніше закликали шанувальників конкурсу почекати офіційних заяв від організаторів.

Ми знаємо, що ви з нетерпінням чекаєте новин про Євробачення в цьому році. У зв'язку з мінливою ситуацією через коронавірус, необхідно взяти до уваги кожен важливий елемент. Будь ласка, потерпіть. Ми сподіваємося отримати більше інформації найближчим часом", – опублікували на сторінці в соцмережі.