Резонанс
23 березня 2020
Богдан і весь бомонд відпочивали в Куршевелі водночас з Шаховим
У Куршевель українці летіли різними рейсами: хтось на чартері, хтось рейсовим літаком. Всі вилітали з Женеви.
news-image

У розпал коронавірусу близько 100 високопоставлених українських чиновників, політиків і зірок шоу-бізнесу "закривали сезон" в Куршевелі. Серед них був заражений коронавірусом Сергій Шахов, колишній глава Офісу президента Андрій Богдан разом зі своїми друзями та інші.

Про це OBOZREVATEL розповів один з відомих українців, який разом з високопоставленими друзями відзначав 8 березня на відомому гірськолижному курорті.

Я не знаю, чому тільки політиків називають. Там були всі, дуже відомі імена. І політики з різних фракцій, Андрій Богдан теж не пропускає такі заходи і в цей раз був. Це давня традиція. До 10 березня в Куршевелі відпочивають росіяни, а ближче до 10 березня закривати курортний сезон приїжджають українці", – розповідає співрозмовник.

У Куршевель українці летіли різними рейсами: хтось на чартері, хтось рейсовим літаком. Всі вилітали з Женеви. Між собою українці спілкувалися за час відпочинку, відвідували одні ресторани і проводили світські вечора. Тепер же близько 100 осіб ризикують бути зараженими коронавірусом, як і нардеп Сергій Шахов, який також був у цей час в Куршевелі.

Шахов, звичайно, здивував. Ще й в Раду пішов. Я і всі мої друзі зараз вдома на самоізоляції. Здаємо тести, нікуди не виходимо. Чому Шахов пішов в Раду – взагалі не розумію", – розповідає один з українців, який побував в Куршевелі в один час з Шаховим.

Нагадаємо, нардеп від групи "Довіра" Сергій Шахов став першим на Київщині хворим коронавірусом. Також захворіла його дружина.

Шахов зізнався, що стан його здоров'я знову погіршився.

Читайте також:САП розпочато кримінальне провадження за фактом службової недбалості посадових осіб Кабміну Гончарука під час здійснення заходів, спрямованих на протидію коронавірусу COVID-19