Світ
27 березня 2020
В США від коронавірусу помер пастор, який називав COVID-19 «масовою істерією»
Церковний служитель заявляв, що поширення інформації про коронавірус є однією зі спроб підмочити авторитет президента Трампа.
news-image

В американському штаті Вірджинія від коронавірусу помер 66-річний християнський пастор і музикант Лендон Спрадлін, який називав COVID-19 "масової істерією".

В американському штаті Вірджинія від ускладнень, викликаних новою коронавірусною інфекцією, помер християнський пастор і музикант Лендон Спрадлін, який називав COVID-19 "масової істерією".

Чоловікові було 66 років, про це повідомляє ТСН.

Церковний служитель також заявляв, що поширення інформації про коронавірус є однією зі спроб підмочити авторитет президента Трампа. Спрадлін порівнював випадки смерті від COVID-19 зі свинячим грипом. 

Слід зауважити, що Спрадлін інфікувався коронавірусом, коли здійснював місіонерську поїздку до Нового Орлеану разом зі своєю дружиною. Дорогою додому чоловікові стало зле, а тому він звернувся до медиків лікарні Конкорд у Південній Кародіні. У лікарні стан пастора погіршився, його підключили до апарату штучної вентиляції легень. Тест на хворобу виявився позитивним.

Його дружина Жан перебуває в ізоляції. У неї пневмонія. Жінка очікує результатів тесту на коронавірус.

Нагадаємо, у місті Трієст (Італія) від коронавірусу COVID-2019 померла ще одна громадянка України.

Читайте також:У США рекордна кількість померлих від коронавірусу, захворіли понад 65 тисяч людей