Суспільство
28 березня 2020
В Україну за добу повернулися понад 37 тисяч осіб
Вчора український кордон на в'їзд і виїзд в цілому перетнули майже 49 тисяч осіб
news-image

Протягом останньої доби понад 37 тисяч українців повернулися з-за кордону додому. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на дані Держприкордонслужби.

Зазначається, що число людей, які повернулися в Україну значно збільшилося. Добою раніше в Україну повернулися 18 тисяч громадян.

Найбільше наші співвітчизники вчора поверталися прибувши до кордону без транспортних засобів. Саме тому в пунктах пропуску суміжних країн фіксувалося значне скупчення людей, які очікували перетину кордону, - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі стверджують, що у 39 тисяч осіб виміряли температуру і провели опитування про стан здоров'я. У двох зафіксували підвищену температуру.

За добу прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг і опитування про стан здоров'я понад 39 тисяч осіб. Виявлено двох громадян України з підвищеною температурою тіла. За результатами додаткової перевірки лікарями ознак захворювання Covid-19 не виявлено, - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Прикордонники допомогли 39 українцям повернутися з Білорусі до Києва