Суспільство
3 квітня 2020
На Благовіщення в Україну прийде справжнє тепло, - синоптик
У столиці протягом наступного тижня потепліє до +16+20 градусів.
news-image

3-го квітня температура повітря коливатиметься в комфортних межах +10+16 градусів, проте вже завтра-післязавтра холодний атмосферний фронт далекого північного циклону Pauline принесе в Україну чергове похолодання. Про це пише синоптик Наталка Діденко.

На щастя, це похолодання буде короткочасним. Вже з вівторка, якраз на Благовіщення, в Україну просто повалить справжнє тепло, повітря в середині тижня прогріється до +14+21 градуса. Антициклональний характер погоди втримається, в Україні - ніяких серйозних опадів. Хіба що завтра, 4-го квітня, атмосферний фронт, про який ми вже згадували, зумовить невеликі періодичні дощі у західних областях та на Харківщині", - пише синоптик.

У неділю до похолодання приєднається сильний вітер.

У Києві 4-5 квітня також повітря буде свіжим, навіть холодним. Адже нічна температура повітря знижуватиметься до 0-2 градусів морозу, вдень буде не вище +10 градусів. Недільний сильний вітер посилить некомфортні відчуття. Понеділок виявиться перехідним днем, тобто, тепло лише почне прибувати", - йдеться у повідомленні.

А ось на Благовіщення вже підуть до нас справжні квітневі градуси, у столиці протягом наступного тижня потепліє до +16+20-ти.

Якраз тиждень буде сприятливим мити вікна, прибирати пилюку, яку краще видно на сонці, нагода вичистити після зими балкон, який зараз слугуватиме нам і парком, і сквером, і ресторанною терасою, і де буде явно тепліше, ніж в охолоджених вимкненим опаленням квартирах. Дощам у Києві найближчим часом шансу мало - антициклон. Квіти біля будинків треба поливати", - пише пані Наталія.

Як стало відомо, озоновий шар Землі над Антарктидою почав швидко відновлюватися.

А у Китаї у місті Шеньчжень ухвалили історичне рішення - заборонили споживання м'яса собак і кішок.

Нагадаємо, уже скоро кількість конфліктів, які можуть призвести до розлучення, значно збільшиться. Як перебування з близькими 24/7 може вплинути на наші з ними стосунки?

Читайте також:Вже цього тижня в Україні здорожчає низка популярних продуктів