Політика
3 квітня 2020
Лерос прийшов на допит в ДБР
Народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос прийшов на допит до Державного бюро розслідувань.
news-image

Народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос прийшов на допит до Державного бюро розслідувань.

Про це повідомив адвокат Лероса Масі Найєм у своєму Facebook.

Ми прибули на допит, на який нас покликали повісткою по кримінальному провадженню за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365 (Перевищення влади або службових повноважень) ККУ. Так було вказано в повістці.

По факту нам повідомили, що вчора об’єднали кримінальні провадження і тому додали наступні статті: 328 (розголошення держтаємниці), 344 (втручання у діяльність державного діяча) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) ККУ", - вказано в публікації.

 Найєм додав, що вони почали допит і під час нього заявили клопотання про перенесення допиту на підставі ст. 135 (Порядок здійснення виклику в кримінальному провадженні) КПКУ. 

Нагадаємо, нардеп від Слуги народу Гео Лерос опублікував відео, на яких брат глави Офісу президента Денис Єрмак обговорює питання призначення на державні посади.

САП відкрила кримінальне провадження після публікації відео, на яких брат глави ОП Андрія Єрмака  Денис нібито «продає» держпосади.

Брат голови Офісу президента Андрія Єрмака Денис заявляє, що як громадянин вільний зустрічатися з ким завгодно і обговорювати, що завгодно, і те, що його брат чиновник, не повинне обмежувати його права.  

 Додому до народного депутата Гео Лероса який оприлюднив відеозаписи на яких брат голови ОП Андрія Єрмака "продає держпосади", приїхало СБУ.

В Офісі Президента України  прокоментували скандал з плівками народного депутата Гео Лероса.

Читайте також:ЗМІ розповіли, як Коломойський розколює «слуг»: Гео Лерос очолив антипрезидентське крило