Світ
28 лютого 2015
Роскомнагляд розблокував сайт Навального
Заблокована раніше сторінка сайту Олексія Навального знову доступна в зв'язку з видаленням протиправної інформації, повідомили в Роскомнагляді.
news-image

Роскомнагляд розблокував інтернет-сторінку опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомив прес-секретар відомства Вадим Амелонский в суботу, 28 лютого. В якості причини розблокування названо "видалення протиправної інформації", передає Є! Єдність.інфо з посиланням на dw.de.

За словами Амелонского, в Роскомнадзор "надійшло повідомлення про те, що протиправна інформація була видалена, ми це перевірили і дали команду операторам на розблокування". Про розблокування блогу Навального в той же день повідомила його прес-секретар Кіра Ярмиш в своєму мікроблозі в Twitter.

Раніше одна зі сторінок сайту опозиційного політика була заблокована в зв'язку з вмістом "закликів до участі в несанкціонованих масових заходах", нагадали в Роскомнагляді. 13 січня відомство повідомляло, що інтернет-сторінка Навального була внесена до реєстру сайтів з інформацією, поширення якої в РФ заборонено, і заблокована за ініціативою Генеральної прокуратури.

Читайте також:Навальний розповів, що у його суддів не було навіть тексту вироку